DÜZCE / KAYNAŞLI - Kumluca Ortaokulu

(380) 544-2030
KUMLUCA MAH. 12. SK. KUMLUCA ORTAOKULU BLOK NO 18 KAYNAŞLI / DÜZCE
Vizyon
Kumluca Ortaokulu okul paydaşlarının güç birliği ile ilçemizin ve ilimizin öncelikli tercih edilen, ülkemizin en iyi orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, güçlü bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Çağdaş ve demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Mükemmelliğin sonu yoktur. İnsan eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak en önemli işimizdir.
Başarılar
Atletizm branşında iliçinde ve il dışında başarılar. İlimizin güzide liselerine öğrenci yerleştirme.
08.40-15.40
Kalorifer-Doğalgaz